Uncategorized

Endelig tilbage…

Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg sidst bloggede, og det er sgu for dårligt altså! Men der skete bare alt for meget på en gang. Jeg flyttede langt om længe i lejlighed igen, så nu har jeg mit helt eget igen. Og det er virkelig bare lågsus! (y). Jeg er sådan nogenlunde kommet på plads, mangler selvfølgelig stadig lige et par småting, men det kommer. 

Derudover har jeg haft en masse at se til pga en masse personlige ting, som er ved at være på plads igen. Jeg har været til møde på tullerøvs skole til sådan et info halløj, sammen med hendes far og min mor, og det gik simpelthen så godt. :))

Jeg lover der snart kommer mere gang i den på bloggen, skal bare lige have mit internet op og køre igen.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar