Uncategorized

Hej Verden!

Dette er mit aller første indlæg som ‘blogger’ hos Bloggers Delight. Jeg har valgt at oprette en blog, da jeg længe har gået med tanken om det, men det er aldrig kommet længere end til tanken, så nu skulle det være.

Min blog kommer til at handle om lidt f hvert. Jeg vil blandt andet skrive om min medvirken i den populære serie De Unge Mødre, om hvordan det går med min datter og jeg den dag idag. Jeg vil også komme ind på mit vægttab, da jeg er igang med en større livsstils ændring pga min ‘sygdom’ PCOS som jeg også vil forklare lidt mere om. Derudover kommer der højst sandsynligt også et pr indlæg om mine store passion, negle. Jeg laver selv gelenegle, godt nok kun på amatør/hobby plan ligenu, men drømmer om at blive uddannet negleteknikker. Og til sidst, vil der komme et par indlæg om tøj, sko, smykker osv da jeg selv eeeelsker at shoppe! Hvem gør ikke det? ;-).

Så bliv hængende, der kommer en masse indlæg i løbet af de næste par dage.

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Bloggers Delight 23. februar 2015 at 11:31
  • Skriv en kommentar